Rólunk

Horváth Ferenc ügyvezető vagyok. 2002-ben végeztem a Gábor László Építő- és Faipari Szakközépiskolában kőműves szakon. 2012-ben mestervizsgát tettem,illetve 2013-ban megszereztem a felelős műszaki vezetői jogosultságot.

Gyermekkoromban édesapám, aki szintén kőművesmester volt, inspirált a szakma iránti érdeklődésre. Azonnal vállalkozóként kezdtem el tevékenykedni a szakmám megszerzése után, és azóta is folyamatosan fejlődve 20 fős vállalkozássá fejlődtünk.

A 20 éves tapasztalatból merítve mindig az igényeket kielégítő legkorszerűbb és leggazdaságosabb építési módokat kínáljuk, kitűnő minőségben, versenyképes áron, pontos teljesítési határidők mellett. Fontosnak tartom, hogy személyesen is részt vegyek a munkafolyamatokban, a követhető kivitelezés híve vagyok. Ügyfeleink számára átlátható ütemtervet biztosítunk, hogy nyomon követhessék az építkezés folyamatát. Kivitelezési munkáinkat magasan képzett szakemberek végzik, akik rendelkeznek többéves elméleti és szakmai tapasztalattal.

Számos referenciaprojektünk, beleértve lakó- és társasházak, oktatási-, egészségügyi- és ipari épületek kivitelezését, igazolja megbízhatóságunkat és minőségi munkánkat.

2024-ben elnyertük a "Kamara által AJÁNLOTT Vállalkozás" védjegyet, ami további elismerése a munkánknak és elkötelezettségünknek.

Szolgáltatásaink

Amiért minket válasszon

2002 óta a piacon

Professzionális munkavégzés

Megbízhatóság és szakértelem

Megfizethető árak

Referenciák

Kérjen ajánlatot