Rólunk

Horváth Ferenc vagyok. 2002-ben végeztem a Gábor László Építő- és Faipari Szakközépiskolában kőműves szakon. 2012-ben letettem a mestervizsgát és 2013-ban felelős műszaki vezetői jogosultságra tettem szert.

Mivel édesapám is kőművesmester volt, már gyermekkoromban magamba szívtam a szakma csínját. Szakmám elvégzése után szinte azonnal elkezdtem a vállalkozásomat, ami mára 18 fős vállalkozássá nőtt.

A 20 éves tapasztalatból merítve mindig az igényeket kielégítő legkorszerűbb és leggazdaságosabb építési módokat kínáljuk, kitűnő minőségben, versenyképes áron, pontos teljesítési határidők mellett. Fontosnak tartom, hogy személyesen is részt vegyek a munkafolyamatokban, a követhető kivitelezés híve vagyok, olyan ütemtervvel dolgozunk, amelyek a megrendelők számára is átláthatóak így figyelmemmel követhetik az építkezés fázisait. A kivitelezési munkák pedig olyan szakemberek végzik, akiknek többéves elméleti és szakmai tapasztalatuk van.

Megbízható és minőségi munkák bizonyítja, hogy lakó és társasházak, oktatási, - egészségügyi és ipari épületek kivitelezésének részesei voltunk.

2024-es évre elnyertük a "Kamara által AJÁNLOTT Vállalkozás" védjegyet.

Szolgáltatásaink

Amiért minket válasszon

2002 óta a piacon

Professzionális munkavégzés

Megbízhatóság és szakértelem

Megfizethető árak

Referenciák

Kérjen ajánlatot